„Schimb de haine”, eveniment gratuit în București în timpul weekendului

 

Schimb de haine 2

Retailerul de haine Mini Prix din București anunță că lansează o campanie de conștientizare a consumerismului și achizițiilor excesive de produse vestimentare.

În această săptămână, de vineri până duminică, compania organizează la magazinul fizic din Otopeni evenimentul „Schimb de haine”, pentru cei care doresc să socializeze și să își schimbe gratuit garderoba.

Aici, clienții sunt așteptați cu obiectele vestimentare sau de încălțăminte pe care nu le mai poartă și din care alte persoane pot alege să își înnoiască vestimentația. Produsele aduse și rămase în urma desfășurării evenimentului vor fi donate de Miniprix prin aplicația Seva. Hainele din cadrul acestui eveniment nu sunt din magazinul Miniprix.

in Seva se pot dona gratuit haine sau încălțări, din garderoba proprie, celor care au nevoie. Iar cu ajutorul tehnologiei blockchain, lucrurile sunt direcționate către persoane care poartă aceleași mărimi cu cei care donează. Până acum, prin intermediul aplicației au fost intermediate peste 5.000 astfel de donații.

Citește mai mult