Preturi platforma raportare deseuri

ExpertDeseuri.ro este o platforma digitala integrata, special creata pentru gestionarea obligatiilor privind deseurile, conform nevoilor tale si a prevederilor legale, fara batai de cap inutile. Pretul este fix, sub forma unui abonament lunar rezonabil.

Colector

1000 lei / luna

Pentru fiecare baza suplimentara se adauga cate 150 lei / luna, incepand din luna urmatoare celei in care se adauga noua baza de colectare.

actualizare permanenta a aplicatiei in conformitate cu prevederile legale.
acces nelimitat ca numar de utilizatori, comenzi, cantitati administrate.
toate functionalitatile modulului de GENERATOR + toate functionalitatile aferente logisticii deseurilor ridicate, sortate si predate.
serviciu si suport tehnic nelimitat, includere in baza de date a recipientilor newsletter-elor tehnice despre deseuri.
pretul de baza este valabil pentru maxim 5 baze de colectare.

Producator

350 lei / luna

Pentru fiecare 1000 de produse in plus se adauga cate 200 lei / luna, incepand cu luna urmatoare depasirii pragului anterior de nr tipuri de produse (SKUs, repere, etc).

actualizare permanenta a aplicatiei in conformitate cu prevederile legale.
acces nelimitat ca numar de utilizatori, numar de receptii, importuri, exporturi, retururi de produse.
serviciu si suport tehnic nelimitat, includere in baza de date a recipientilor newsletter-elor tehnice despre administrarea obligatiilor legale.
pretul de baza este valabil pentru maxim 1,000 de tipuri de produse (SKU-uri, repere, coduri unice, etc) rulate anual.

Generator

85 lei / luna

Pentru fiecare locatie suplimentara se adauga cate 20 lei / luna, incepand din luna urmatoare celei in care se adauga noua locatie suplimentara.

comenzi procesate nelimitate.
actualizare permanenta a aplicatiei in conformitate cu prevederile legale.
acces nelimitat ca numar de utilizatori, numar de comenzi, volume de deseuri predate.
disponibilitate serviciu si suport tehnic nelimitat.
includere in baza de date a recipientilor newsletter-elor tehnice pentru deseuri.
pretul de baza este valabil pentru maxim 3 locatii de colectare (de exemplu: 3 farmacii, 3 depozite zonale, 3 magazine, 3 sucursale, etc).
 

* toate preturile afisate mai sus sunt fara TVA.


Facilitati pentru consultanti

Un consultant – expert individual sau companie de consultanta – poate lucra cu unul sau mai multi generatori de deseuri si, respectiv, producatori de produse ambalate, echipamente electrice si electronice, baterii si acumulatori, anvelope, pungi de plastic sau uleiuri minerale. Consultantul nu dispune de date proprii, el deruleaza in numele clientului sau operatiunile acestuia. In contul de consultant din aplicatie, consultantul poate alege pentru care client lucreaza, dintr-o lista cu doua sectiuni: producatori si generatori.

Pentru toti consultantii, preturile de mai sus sunt reduse cu 20%, cu conditia de a avea minim doi clienti inregistrati. Reducerea se aplica la abonamentul lunii urmatoare celei in care se adauga al doilea client.

Daca NU ai cont de consultant, creeaza-ti unul aici. Daca ai deja, autentifica-te aici.

In plus, nu uita sa te inscrii la newsletter si sa vizitezi regulat sectiunile de articole si studii, care iti pot fi foarte utile pentru a fi la zi cu noutatile domeniului. Nu in ultimul rand, acolo poti gasi informatii si imagini utile pentru actualizarea si dezvoltarea permanenta a ofertei tale de servicii in domeniul gestionarii deseurilor.

Aveti sugestii / intrebari? Puteti sa ne contactati folosind pagina de contact.