Despre noi

Gestionarea deseurilor are provocarile sale, cauzate de legislatia stufoasa si incalcita care traseaza obligatii diverse si dispersate prin sute de pagini de prevederi legale. Ca orice domeniu tehnic, mai ales unul tanar, si acesta are nevoie de proceduri clare, cu eforturi minime de administrare si cu cat mai putin erori. Se lucreaza continuu cu date in schimbare, cu multi parteneri de afaceri si cu o formularistica de lucru uneori neclara.

Acest portal incearca sa va puna la dispozitie, simplu si fara riscuri, tot setul de instrumente necesar pentru gestionarea deseurilor. Echipa noastra acumuleaza ani de experienta si cunostinte tehnice aplicate, intelegand exact provocarile pe care trebuie sa le infruntati. Suntem experti in deseuri, in managementul informatiei si in managementul operatiunilor. Exprimarea noastra va fi intototdeauna simpla si la obiect, de asta va vom cere prezicari suplimentare daca acestea sunt necesare. Nu vrem sa va pierdem timpul, stim ca intotdeauna sunteti ocupati si cu altele.

Noi suntem ECOSys Organization, o firma tanara din judetul Ilfov, finantata initial prin PNDR (www.pndr.ro) dar, in special, prin contravaloarea serviciilor pe care le ofera clientilor sai pentru un management usor al obligatiilor legate de deseuri.