Pădure plină de resturi de betoane. Jurnaliștii care filmau, legitimați de polițiști: Să înțeleg că sunteți nemulțumit de lucrări?

 

MCZoPTQ0MCZoYXNoPTNlYzQwMzExMzljZGE1YzI1ZjMxN2I0N2UxYjAzZDYy.thumb

 

Tone de pământ amestecat cu resturi de betoane și asfalt provenite din lucrări ale unor instituții publice sunt aruncate ilegal într-o pădure din localitatea Măgurele. O bombă ecologică pe care autoritățile statului se fac că nu o văd. Echipa Digi24 a surprins în flagrant mai multe camioane din care s-au descărcat, la câțiva metri de malul râului Argeș, deșeuri provenite cel mai probabil de la săpăturile pentru rețelele publice de apă și canal. În loc să urmărească mașinile încărcate cu moloz, polițiștii din Măgurele au oprit din senin filmarea echipei Digi24 și le-a cerut jurnaliștilor să se legitimeze și să le spună care este subiectul la care lucrează. În plus, le-au pus în vedere colegilor noștri că sunt… suspecți, deși nu au putut să explice care este de fapt suspiciunea. Urmăriți un nou episod la campaniei „Statul la stat”.

De-a lungul a kilometri întregi, malul râului Argeș aflat pe raza localității Măgurele a fost transformat în groapă de gunoi. Tone de deșeuri provenite din construcții, PET-uri dar și resturi alimentare zac pe marginea apei. O bombă ecologică pe care autoritățile se fac că nu o văd. Și mai grav este că, în pădure sunt depozitate ilegal resturi de asfalt, borduri și betoane provenite din lucrări publice. Mai exact din săpăturile care s-au facut în zonă pentru introducerea rețelei de apă și canalizare.

 

Citește mai mult