Împăratul gunoaielor

klaus iohannis imparatul gunoaielor

România s-a pricopsit în ultimii 10 ani cu cel mai prost președinte din istorie, un pierde vară pus pe călătorii ce a dat mână liberă mafiilor de partid și de stat. E împăratul gunoaielor, Klaus Werner Iohannis. Toate gunoaiele care jefuiesc și distrug țara de 34 de ani stau sub ascultarea acestui trântor de la Cotroceni. Partidele lui s-au comasat, SRI-ul a ajuns să fie condus de el însuși, iar pândarul Pahonțu are grijă să îi fie satisfăcute toate poftele, iar mafiile au mână liberă.

1 din 6 decese din România este cauzat de cancer

Din cauza acestor mafii, România este pe primul loc la îmbolnăvirile de cancer în Europa. Numărul de cazuri noi de cancer a fost cu 21% mai mare în 2023 comparativ cu anul anterior, conform datelor Institutului Naţional de Sănătate PublicăPotrivit INS, numărul persoanelor cu cancer din România aflate în evidenţa medicilor a depăşit 550.000.

În fiecare an, în România, se înregistrează peste 20.000 de decese evitabile din patologia oncologică, cu peste 45% mai multe faţă de media europeană. Conform unui studiu realizat în 2022 în 34 de țări, precum și a datelor publicate de Comisia Europeană în 2023, următoarele date statistice sunt cele mai îngrijorătoare în România:

  • România este pe primul loc în Uniunea Europeană la decese din cauze prevenibile și tratabile;
  • În România, cancerul este o preocupare pentru toate segmentele de populație, indiferent de vârstă, gen, venit sau educație;
  • 1 din 6 decese din România este cauzat de cancer;
  • Cancerul este a doua cauză principală de deces în România, după bolile cardiovasculare, reprezentând 19 % din totalul deceselor;