Experiment Spot: Cum i-am făcut planetei viața un pic mai ușoară și nouă mai bună. Și ne-am și distrat

planeta verde 770x540

 

Iată că am ajuns și la finalul experimentului început în urmă cu 4 luni, atunci când patru membri din echipa SpotMedia.ro au decis să schimbe câteva obiceiuri din viața lor și să facă ceva concret pentru protejarea planetei.

Patru luni care au trecut neașteptat de repede, cu provocări, ajustări, adaptări, bucuria succesului. Astăzi, vă povestim experiența și vă lăsăm aici și niște cifre. Care pe noi ne-au uimit.

Partenerul nostru în acest demers este Lidl România. Mergem împreună pentru că ne place ce face. Sustenabilitatea face parte din ADN-ul retailerului, iar întreaga strategie de dezvoltare a business-ului are la bază dezvoltarea durabilă. Fiecare dintre măsurile luate de Lidl pentru a-și eficientiza propriile operațiuni de business și a reduce impactul, pentru a reduce risipa alimentară și cantitatea de plastic, dar și pentru a susține un consum responsabil pot fi surse de inspirație pentru ceea ce poate face fiecare dintre noi acasă sau la serviciu pentru a ajuta mediul și a contribui la un viitor (mai bun) al planetei.

Dar hai să auzim poveștile. Pornim de la ce și-a propus fiecare din cei patru membri ai echipei și rămâne să apreciați voi cât am reușit să schimbăm și dacă putem fi un exemplu pentru cei care vor, la rândul lor, să contribuie la sănătatea, sustenabilitatea planetei și binele nostru și al generațiilor viitoare.

 

Citește mai mult