Licitaţie pentru gestionarea deşeurilor din cele 6 sectoare ale Capitalei: contract pe 2 ani pentru 300 de milioane de lei / Operatorii economici trebuie să deţină autorizaţia integrată de mediu pentru funcţionarea gropii de gunoi

 

WhatsApp Image 2022 01 18 at 08.59.55 6 640x400

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Gestionarea Deşeurilor din Bucureşti anunţă licitaţie pentru un acord-cadru, cu o valoare estimată de 309.741.320 lei, pentru doi ani, relatează Agerpres.

Licitaţia vizează servicii de eliminare prin depozitare a deşeurilor municipale colectate în amestec, a deşeurilor stradale, a deşeurilor de pământ şi pietre provenite de pe căile publice, a reziduurilor rezultate de la instalaţiile de tratare a deşeurilor municipale, precum şi a deşeurilor care nu pot fi valorificate provenite din activităţi de reamenajare şi reabilitare interioară şi/sau exterioară a locuinţelor.

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) atribuie în numele şi pentru sectoarele Capitalei contractul de delegare a activităţii de eliminare a deşeurilor. Procedura este organizată pe şase loturi, câte un lot pentru fiecare sector al Capitalei.

 

Citește mai mult