Pagina verde. Interviu. Daniel Grub, Partslife, cel mai nou OIREP din România: Vedem în zona central şi est-europeană un potenţial ridicat pentru industria colectării şi a reciclării de deşeuri de ambalaje

Photo source: Ziarul Financiar
Photo source: Ziarul Financiar

 

Partslife, un grup care oferă consultanţă de mediu în ţări europene ca Olanda, Danemarca, Austria şi Ungaria, vrea să intermedieze reci­clarea a peste 50.000 de tone de ambalaje în acest an, după ce în toamna lui 2022 a intrat pe piaţa din România. Extinderea în România, care a avut loc în paralel cu cea în Polonia, îi permite grupului să furnizeze servicii OIREP şi consultanţă de mediu la nivel regional.

„Avem în 2023 obiectivul de gestionare a unui volum de 50.000 de tone de ambalaje pentru clienţii din industriile auto, producţie şi retail de alimente sau băuturi. În linie cu legislaţia locală, care impune ţinte de colectare şi reciclare în creştere de la an la an, urmărim să creştem constant volumele şi să devenim unul dintre principalii jucători din acest domeniu“, spune Daniel Grub, CEO al Partslife GmbH. Pe plan local, grupul este prezent prin compania OIREP Partslife Disposal Service România.