Cum se îngroapă și se ard gunoaie în București, profitând de liniștea de Sărbători. Garda de Mediu spune că nu identifică zona, Libertatea a găsit-o în 5 minute Citeşte întreaga ştire: Cum se îngroapă și se ard gunoaie în București, profitând de liniștea de Sărbători. Garda de Mediu spune că nu identifică zona, Libertatea a găsit-o în 5 minute

Photo source: Libertatea

Perioada Sărbătorilor înseamnă, deja tradițional, o explozie a depozitării ilegale de deșeuri în București și în localitățile limitrofe.

În ultimii ani, Libertatea a arătat cum stațiile de sortare se umplu de gunoaie înainte să primească acord de mediu, iar drumuri lăturalnice între sate se transformă în adevărate gropi de gunoi.

Acum, în apropiere de fosta stație de sortare de la Cățelu, un bucureștean a filmat mașini care aduc gunoaie și apoi le îngroapă. A trimis o petiție, împreună cu filmările, către autorități.

Comisarii i-au răspuns acestuia că „nu am putut identifica zona respectivă”, deși locul era la doi pași de fosta stație de sortare închisă după amenzi repetate ale Gărzii de Mediu.